Aurelian Bogdan Luca - Comments

#676005 FM22 Romania 6 Level update last version.
Aurelian Bogdan Luca
3 years ago
5 months ago
4
By chirucristian 28 January 2022 - 20:09 PM UTC 

Salut…din sezonul viitor in Cupa Romaniei se va juca pe sistem de grupe … iar referior la echipa a 2 … federatia a interzis folosirea jucatorilor peste 23 de ani … poti folosi doar 4 sau 5 jucatori peste 23 de ani … ceea ce in joc eu nu pot sa o fac .. ori fac doar pana la 23 de ani … ori pot juca numai seniori ceea ce va rezuma ca in viitor in liga a 2 vor fi doar echipe satelit… referitor la injumatatirea punctelor dupa intrarea in play off sau play out nu am gasit in editor nici o posibilitatea de a face lucrul acesta …. database ul acesta este un CUSTOM League nu a fost niciodata optiunea mea sa il fac cat mai real ,pentru ca este imposibil ca atunci cand modifici un database , nimic numai poate fi real pentru ca jocul va da mereu erori ,iar in momentul acela trebuie sa vi si cu ceva de la tine care sa se fie cat mai aproape de regurile reale..

 

Super, ms mult pentru feedback! Inteleg ce zici! inca odata felicitari!

 

#675894 FM22 Romania 6 Level update last version.
Aurelian Bogdan Luca
3 years ago
5 months ago
4

Salut,

 

Felicitari, Ai depus enorm de multa munca si e extraordinar.

Acum sa pun cateva puncte, care sunt doar de la mine, pentru tine, ca si chestii constructive, nu critica (poate nici nu se poate face), dar sunt chestii care, pe mine personal ma fac sa nu folosesc acest pachet:

  • Play-off/Play-out - nu prea mai respecta regimul, adica e doar o separare in 2, si nici macar punctele nu se injumatatesc, pentru unii e mai bine, pentru mine e doar putin mai ne-realist. Plus in media, nu se mai discuta de play-off, e cam aiurea.
  • Cupa - nu stiu acest sistem cu grupe? Urmeaza sa se implementeze in Romania? E cam aiurea sa joci cel putin 2 meciuri cu echipa din ligile inferioare - pierdere de timp chiar
  • Echipa a 2-a a devenit U23, ceea ce implica ca nu pot trimite la echipa a 2-a jucatori peste 23-24 de ani, eu faceam asta.

 

Repet, felicitari, e foarte mult ceea ce s-a facut foarte bine, eu doar atentionez asupra unor chestii care pentru mine au fost turn-off-uri.

 

Felicitari si continua munca! Numai respect din partea mea!

 

Bogdan

#675012 FM22 Romania 6 Level update last version.
Aurelian Bogdan Luca
3 years ago
5 months ago
4
By chirucristian 20 January 2022 - 12:00 PM UTC 


- Download the .fmf file
- Place the .fmf file in Documents\Sports Interactive\Football Manager 2022\editor data

 pentru orice  ajutor poti sa imi scri

 

Ms, rezolvat!

 

O bere de la mine!

 

#675007 FM22 Romania 6 Level update last version.
Aurelian Bogdan Luca
3 years ago
5 months ago
4

Salut,

 

Scuze ca intreb, dar cum se instaleaza?

 

Ms!